Hoofdschimmel komt meestal samen met Roos voor. De schimmels nestelen zich onder de roosschilfers en irriteren de hoodhuid. bij ernstige infecties kunnen grote delen van de hoofdhuid aangetast worden
Elke's aromatherapie kwalen zelf behandelen met natuurlijke producten
Hoofdschimmel of hoofdzeer veroorzaakt door trichophyton schŲnleini
 
 
schimmelinfecties lies nagels gehoorgang voeten baard tepels   spruw candida vaginose ringworm
producten voor de behandeling van schimmelinfecties vindt u >>> HIERBij het verstrekken van de volgende informatie beroepen wij ons op het ook ons toekomende recht op vrijheid van meningsuiting, zoals dat ondermeer wordt gewaarborgd in artikel 10 lid 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden..


HOOFD SCHIMMEL

OP DEZE PAGINA VINDT U BINNENKORT INFORMATIE OVER DE BEHANDELING VAN SCHIMMELINFECTIES OP DE HOOFDHUID MET ETHERISCHE OLIE

 

Vele etherische oliŽn kunnen gebruikt worden om zelf kwaaltjes te behandelen. De oliŽn kunnen puur of vermengd met een basisolie toegepast worden. Combinaties van deze oliŽn kunnen succesvol gebruikt worden bij de bestrijding van alle mogelijke bacteriŽle,- schimmel, en virusinfecties. Belangrijk is consequent te behandelen en de voorgeschreven hoeveelheden niet te overschrijden.
Vaak is het zinvoller gebruiksklare mengsels te kopen, hier zijn de verschillende etherische oliŽn nauwkeurig op elkaar afgestemd, deze zijn bijna overal verkrijgbaar.
Etherische oliŽn kunt u in veel drogisten, apotheken en natuurvoedingswinkels vinden. Let wel op dat u verse oliŽn krijgt.
Mijn oliŽn koop ik graag
hier zij hebben een heel uitgebreid assortiment en een uitstekende service.


Veel kwalen en kwaaltjes kunnen met etherische oliŽn of Dode Zee mineralen effectief behandeld worden klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

 

e-mail schimmelinfectie@juniperus.net /problemen/schimmelhoofd.htm - laatste wijziging zaterdag 19 september 2015

copyright Elke van Langen / alle rechten voorbehouden disclaimer