Anthťmis aromatherapie huidverzorging en etherische oliŽn
Zwemmerseczeem is een schimmelinfectie vaak met jeuk. Voetschimmel of tinea pedis behandelen met Tea tree etherische olie of Dode Zee mineralen.  Zwemmerseczeem is infectie uit zwembad of sauna
 
 
aften eelt likdoorns koortslip laryngitis sinusitis aambeien   wratten schimmelinfecties colloÔdaal zilver
therapeutische oliŽn om hoofdpijn en migraine te behandelen vindt u >>> HIERBij het verstrekken van de volgende informatie beroepen wij ons op het ook ons toekomende recht op vrijheid van meningsuiting, zoals dat ondermeer wordt gewaarborgd in artikel 10 lid 1 van het Europees Verdrag ter bescherming van de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden..HOOFDPIJN - MIGRAINE

OP DEZE PAGINA VINDT U BINNENKORT INFORMATIE OVER DE BEHANDELING VAN HOOFDPIJN

 

Vele etherische oliŽn kunnen gebruikt worden om zelf kwaaltjes te behandelen. De oliŽn kunnen puur of vermengd met een basisolie toegepast worden. Combinaties van deze oliŽn kunnen succesvol gebruikt worden bij de bestrijding van alle mogelijke bacteriŽle,- schimmel, en virusinfecties. Belangrijk is consequent te behandelen en de voorgeschreven hoeveelheden niet te overschrijden.
Vaak is het zinvoller gebruiksklare mengsels te kopen, hier zijn de verschillende etherische oliŽn nauwkeurig op elkaar afgestemd.

 

Veel kwalen en kwaaltjes kunnen met etherische oliŽn of Dode Zee mineralen effectief behandeld worden klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.


e-mail info@juniperus.net /infos/hoofdpijn.htm - laatste wijziging vrijdag 12 juli 2013

copyright Elke van Langen / alle rechten voorbehouden disclaimer